Om oss

OM OSS

Musmattor.com drivs under Profile 4U AB och är ett svenskt företag med en svensk produktion som har tillverkat musmattor med tryck sedan 1994.

Vår samlade erfarenhet, marknadsposition och höga flexibilitet gör oss till en utav Europas största tillverkare av musmattor med tryck. Vi förser marknaden med musmattor av riktigt hög kvalité.

Skillnaden mellan traditionella reklam musmattor och de musmattor som vi tillverkar är att våra musmattor i grunden är utvecklade och testade tillsammans med eliten av datorspelare världen över.

År 1997 i Stockholm anordnade man ett utav världens första evenemang inom eSport. På den tiden fanns det inga musmattor som var anpassade för datorspelare, man efterfrågade en större musmatta än de modeller som fanns tillgängliga vid den tidpunkten.

Vi var bland de första i världen att förse marknaden med musmattor speciellt anpassade och utvecklade för datorspelare som krävde en musmatta som kunde leverera precision, känsla, låg friktion och funktionalitet.

Sedan dess har vi tillverkat musmattor för det svenska varumärket QPAD Pro Gaming Gear som kallats CT i olika motiv som vunnit priser världen över.

Allt som lämnar vår produktion är ett hantverk, varje musmatta tillverkas för hand för att kunna säkerhetsställa att vi håller det vi lovar. En musmatta som håller högsta kvalité och som kommer att användas.

VÅR FILOSOFI

Vår filosofi bygger på att alltid kunna erbjuda produkter som genomsyras av kvalité, känsla och funktionalitet.

Vi visualiserar ert varumärke synligt för användaren dygnet runt, 365 dagar om året.

Vårt företag bygger på relationer där våra kunder alltid står i centrum längst hela tillverkningsprocessen.

VÅR VISION

Vår vision är att tillverka musmattor av riktigt hög kvalité som kommer att användas.

Att aldrig ta genvägar utan att se till att allt som lämnar vår produktion håller de kvalitéskrav och mål som vi har satt upp.